JT Recruitment en Advies

JT Recruitment en Advies is de arbeidsmarktspecialist als het gaat om capaciteitsvraagstukken binnen de technische en financiële sector. Onze doelstelling is het kwalitatief bij elkaar brengen van vraag en aanbod door middel van technische- en operationele specialismen te koppelen binnen een complexe arbeidsmarkt.

De recruitmentvraagstukken beoordelen wij altijd vanuit een gehele organisatie en stellen kennis, kunde en wensen van de vakspecialisten centraal in de zoektocht. Via deze werkwijze onderscheiden wij ons in de markt en kunnen wij een gekwalificeerde match maken voor vaste- en tijdelijke oplossingen.

Wij wegen voorwaarden, afdeling, interne organisatie en inhoudelijke functie wensen altijd vakkundig af en zijn hierin een belangrijke samenwerkingspartner, opzoek naar de beste oplossing voor beide partijen.

Waarom JT Recruitment en Advies voor al uw organisatorische uitdagingen?

– Gespecialiseerd in Technische en Financiële capaciteitsvraagstukken;
– Zowel voor vaste- als tijdelijke vraagstukken;
– Uitgebreid netwerk van vakkundige Specialisten;
– Kosten besparing op wervingsvraagstukken door middel van het recruitment abonnement;
– Baanbrekende seminars gepresenteerd door diverse vakspecialisten;
– Door specialisatie in onze vakgebieden zijn wij een inhoudelijke sparringpartner van uw organisatie;
– Vraagstukken worden door vanaf het begin door uw hele organisatie beoordeeld;
– Eén contactpersoon, van aanvraag, uitvoering tot en met nazorg van het project;
– Transparante- en zorgvuldige selectie procedures;
– Snelheid; door ons grote netwerk kunnen wij u op korte termijn voorzien van de juiste professional op de juiste plek;
– Betrouwbaar, kwaliteitsgericht en professioneel.

Geïnteresseerd wat JT Recruitment & Advies voor uw organisatie kan betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking. U kunt ons bereiken op 06-21182850 per mail info@jt-rec.nl.

Bij wie kunt u terecht:

Jan-Willem Tent        

Na een periode in de technische- en financiële arbeidsbemiddeling werkzaam te zijn geweest, heb ik de stap in de Ingenieurswereld gemaakt. Een wereld waar techniek, mensen en projecten allemaal samenkomen en waarbij het beste in mij naar boven is gekomen op het gebied van sales, recruitment en projectmatig werken. Gedreven door eigen ervaring, ben ik organisaties gaan ondersteunen bij hun capaciteitsbehoefte in de industrie. Focus, kennis, tijd nemen voor bedrijven en mensen, zijn onderdelen die mij de afgelopen jaren mooie samenwerkingsverbanden hebben opgeleverd.

Door organisaties in de aankomende jaren mee te nemen in hun keuzes op recruitmentgebied ben ik er van overtuigd dat wij nog veel verbeteringen kunnen doorvoeren en capaciteitsvraagstukken op echte inhoud kunnen vervullen.

Bent u op zoek naar een nieuwe collega of heeft u een tijdelijk capaciteitsvraagstuk?  U kunt mij dan bereiken op onderstaand nummer en mailadres.

Contactgegevens
M: +31 (0)6-21182850
E: jwtent@jt-rec.nl