Vakspecialisten

“Met plezier en uitdaging naar je werk gaan”, dat is waar de dienstverlening van JT Recruitment en Advies op is gericht.
Wij vinden het dus niet alleen belangrijk u aan de juiste baan of opdracht te helpen, maar willen juist in een goede begeleiding daar naar toe ons steentje bijdragen.

U als specialist staat daarom centraal in de zoektocht naar uw gewenste stap. Wij zullen de primaire- en secundaire wensen zorgvuldig met u doornemen en de openstaande posities hier tegenover nauwkeurig afwegen. Uiteindelijk zullen wij, door onze specialisatie, een partner zijn in uw zoektocht naar de beste- en vak inhoudelijkste uitdaging.
Vanaf het eerste moment van sollicitatie tot contractondertekening staan wij aan uw zijde. Dat is net dat stukje extra wat u van JT Recruitment en Advies mag verwachten.

Door vraagstukken vanuit de gehele organisatie te beoordelen kunnen wij u precies vertellen wat voor soort organisaties er in uw vakgebied bestaan, welk type projecten zij uitvoeren en hoe de bedrijfscultuur is.

Graag maken wij een nadere afspraak voor een oriënterend gesprek, waar wij uitgebreid de tijd voor nemen. In dit gesprek geeft u aan waar uw interesses liggen en komen uw kennis, ervaring en carrière wensen aan de orde.

Wij geven vervolgens aan wat JT Recruitment en Advies voor u kan betekenen, welke organisaties voor u interessant kunnen zijn en daarbij behorend een reële schets van de salarismogelijkheden.

In overleg zullen wij de uitdaging voor u zoeken die bijdraagt aan uw ontwikkeling en uw carrièreperspectief.
Geïnteresseerd wat JT Recruitment en Advies voor u kan betekenen?