Vakspecialisten

“Met plezier en uitdaging naar je werk gaan”, dat is waar mijn dienstverlening  op is ingericht. Jij als specialist staat daarom centraal in de zoektocht naar jouw gewenste functie. Wij zullen samen de primaire- en secundaire wensen zorgvuldig doornemen en de openstaande posities hier tegenover nauwkeurig afwegen.

Vanaf het eerste moment van sollicitatie tot contractondertekening sta ik aan jouw zijde. Dat is net dat stukje extra wat je van JT Recruitment mag verwachten. Door vraagstukken inhoudelijk vanuit organisaties te beoordelen kan ik je precies vertellen wat voor soort bedrijven er in jouw vakgebied bestaan, welk type projecten zij uitvoeren en hoe de bedrijfscultuur eruit ziet.

Graag maak ik een nadere afspraak voor een oriënterend gesprek, waar wij uitgebreid de tijd voor nemen. In dit gesprek geef je aan waar jouw interesses liggen en komen uw kennis, ervaring en carrière wensen aan de orde. Ik geef vervolgens aan wat JT Recruitment hierin voor jou kan betekenen, welke organisaties voor interessant kunnen zijn en een reële schets van de salarismogelijkheden.

In overleg zullen wij de uitdaging zoeken die bijdraagt aan jouw ontwikkeling en uw carrièreperspectief. Geïnteresseerd wat JT Recruitment en Advies voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met Jan-Willem Tent.