Bedrijven

JT Recruitment en Advies is de specialist als het gaat om Technische-, Inkoop- en Financiële Capaciteitsvraagstukken. Met ruim 20 jaar ervaring in de recruitmentsector beschikken wij over de juiste ervaring en uitgebreid netwerk om de meest geschikte kandidaat voor u te selecteren voor vaste- en tijdelijke posities.

Daar wij de nieuwe werknemer centraal stellen in het gehele recruitmentproces weten wij als geen ander wat hen drijft in de zoektocht naar de gewenste stap. Door samen met u de openstaande positie(s) duidelijk in kaart te brengen en af te wegen met de wensen van de kandidaat kunnen wij u voorzien van de “juiste medewerker, op de juiste plaats”. Of het nu gaat om een vaste functie of een tijdelijk capaciteitsvraagstuk, bij ons bent u op het juist adres.

Geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neemt u gerust contact met ons op om te bespreken wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Werving & Selectie

De aankomende jaren zal het tekort aan technische en financiële professionals bij bedrijven verder toenemen. Om nieuwe professionals te vinden en te binden aan de organisatie vergt steeds meer tijd en effort. Daar is uitbesteding van werving & selectie werkzaamheden een goede oplossing.

JT Recruitment & Advies verzorgt de volledige wervingsprocedure van inventarisatie van het vraagstuk, search, selectie, gesprekken tot en met aanname. Door onze relevante en langdurige ervaring in de industrie zijn wij voor zowel organisaties als specialisten een inhoudelijke gesprekspartner en gaan wij op zoek naar de juiste match waarin een samenwerking op gelijkwaardig niveau ons uitgangspunt is.

Indien gewenst kunnen wij gebruik maken van een organisatie- en/of persoonlijkheidsonderzoek welke wij uitvoeren specifiek gericht op de vraagstelling. Vooraf maken wij duidelijke afspraken, zo komt u nooit voor verrassingen te staan en investeren wij in een langdurige relatie.

 

Recruitment Abonnement

Om te komen tot een optimaal recruitmentproces kiezen veel organisaties in de industrie voor een structurele oplossing voor het vinden en binden van vakspecialisten. Daarbij wordt gekozen voor kennis, transparantie en een langdurige samenwerking. U kunt binnen JT Recruitment & Advies nu kiezen voor een op maat gemaakte recruitmentvorm waarin wij een, vooraf afgesproken aantal, vacatures voor u in beheer nemen. Dit is reeds mogelijk vanaf 1 vacature.

Op deze manier wordt de HR afdeling maximaal ontzorgt en wordt de focus gelegd op het HR beleid van de organisatie. Door ons optimaal te richten op uw recruitmentvraagstukken geven wij belangrijke aandacht aan employer- en corporate branding, vacaturebepaling, search, gesprekken en on-boarding. En dit allemaal uit uw eigen organisatienaam.

Welke voordelen haalt u uit als organisatie uit onze aanpak:

– Het gehele vraagstuk wordt door recruitmentprofessionals voor u uit handen genomen en uit naam van de organisatie wordt opgepakt (employer- en corporate branding);
– Transparantie in de arbeidsmarkt, waarbij communicatie naar kandidaten en de buitenwereld via officiële wegen zal verlopen;
– Recruitmentkennis wordt overgebracht, waardoor stakeholders professioneel meegenomen worden in de openstaande vraagstukken op hun afdeling;
– Vanuit een vooraf besproken samenwerking worden gezamenlijke doelen opgesteld en uitgewerkt;
– Aanzienlijke reductie van de cost per hire;
– Inspelen op industrie 4.0 vanuit de wensen van de technische en financiële professionals in de arbeidsmarkt;
– Duidelijke focus vanuit de organisatie op de arbeidsmarkt;
– Financiële uitgaves worden duidelijk en inzichtelijk voor toekomstige recruitmentvraagstukken, waardoor begrotingen beter op elkaar kunnen aansluiten.

Door middel van ons Recruitment Abonnement spelen wij per vacature in op uw recruitmentvraagstuk, dit kunnen wij al vanaf € 1.595,- ex. BTW per maand, per vacature realiseren.

Interim Management

Het huidige ondernemingsklimaat vereist een hoge mate van flexibiliteit van hoog opgeleide vakspecialisten. JT Recruitment is de juiste partner als u flexibele, hoogopgeleide en gemotiveerde Specialisten zoekt op het gebied van engineering, proces- en projectmanagement, financiële administratie en finance- and business control.

Onze Specialisten beschikken over zeer uiteenlopende ervaring en zijn dankzij kennisdeling in staat de beste toepassingen met elkaar te combineren, wat als solide basis voor uw oplossing kan dienen. Alle vakspecialisten die via JT Recruitment werkzaam- of verbonden zijn delen hun kennis en gaan uitdagingen niet uit de weg.

Uw resultaat is onze drijfveer

Bij JT Recruitment en Advies telt uw vakspecialisme, werkgeversmerk en de uiteindelijke match! Wij staan voor kwaliteit, duidelijkheid en transparantie! Dat is net dat stukje meer wat u bij ons kunt verwachten!