Klanten

JT Recruitment en Advies is de specialist als het gaat om Technische- en Financiële Capaciteitsvraagstukken in de Maakindustrie. Met ruim negentien jaar ervaring in de Recruitmentsector beschikt JT Recruitment en Advies over de juiste ervaring en uitgebreid netwerk om de meest geschikte kandidaat voor u te selecteren.

Daar wij de toekomstig werknemer centraal stellen in het sollicitatieproces weten wij als geen ander wat hen drijft in de zoektocht naar de gewenste carrière stap. Door samen met u de openstaande positie(s) duidelijk in kaart te brengen en af te wegen met de primaire- en secundaire wensen van de werknemer kunnen wij u voorzien van de “juiste medewerker, op de juiste plaats”.

Geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neemt u gerust contact met ons op om te bespreken wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. U kunt ons bereiken op 085-4018375.

Werving & Selectie

Indien u op zoek bent naar een nieuwe medewerker voor een directe indiensttreding kunnen wij u ons werving en selectie traject aanbieden. Hier verzorgen wij de volledige wervingsprocedure van gesprekken tot en met aanname. Indien gewenst kunnen wij gebruik maken van een persoonlijkheidsonderzoek (Pixeltest). Een referentiecheck behoord tot de standaard procedure. Vooraf maken wij duidelijke afspraken. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Executive Search

Voor een profiel welke als schaars wordt gekenmerkt kunnen wij deze doelgroep bereiken door middel van ons Executive Search dienstverlening. Samen met u bepalen wij het profiel van de functie en zullen wij een analyse maken ten aanzien van de haalbaarheid. Voor het selecteren van de juiste medewerker maken wij gebruik van ons netwerk, maar ook van diverse netwerksites evenals –bijeenkomsten. Na een uitgebreide sollicitatieronde, inclusief persoonlijkheidsonderzoek (Pixeltest) en referentiecheck, zullen wij maximaal drie kandidaten aan u voordragen voor desbetreffende functie.

Tijdelijke capaciteitsvraagstukken

Het huidige ondernemingsklimaat vereist een hoge mate van flexibiliteit van hoog opgeleide ingenieurs.
JT Recruitment is de juiste partner als u flexibele, hoogopgeleide en gemotiveerde Specialisten zoekt op het gebied van engineering, proces- en projectmanagement, financiële administratie en control. Onze Specialisten beschikken over zeer uiteenlopende ervaring en zijn dankzij kennisdeling in staat de beste toepassingen met elkaar te combineren, wat als solide basis voor uw oplossing kan dienen. Alle Specialisten die via JT Recruitment werkzaam- of verbonden zijn delen hun kennis en gaan uitdagingen niet uit de weg.

Uw resultaat is onze drijfveer

Bij JT Recruitment en Advies telt de match en staan wij voor kwaliteit en duidelijkheid, dat is net dat stukje meer wat u van ons mag verwachten!